Het plaatsen van uw thuisbatterij voor zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Ontdek dan de voordelen van het combineren van zonnepanelen met een thuisbatterij. Alor Elektriciteitswerken is gespecialiseerd in het installeren van thuisbatterijen voor zonnepanelen in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en heel Vlaanderen.

Bespaar op uw energiefactuur

Wanneer u zonnepanelen heeft, wordt een aanzienlijk deel van de opgewekte elektriciteit teruggeleverd aan het net. Met een thuisbatterij is dit niet nodig. Het overtollige energie wordt namelijk opgeslagen in de batterij. Een omvormer zet de gelijkstroom van zonnepanelen om in wisselstroom die vervolgens wordt opgeslagen in de batterij. Op zonnige dagen produceren de panelen vaak meer elektriciteit dan u verbruikt. Een thuisbatterij voor zonnepanelen slaat overtollige energie op voor gebruik in de avond of vroege ochtend. Hierdoor kunt u minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet en aanzienlijk op kosten besparen. Bovendien komt een thuisbatterij goed van pas bij stroomuitval.

U verdient deze duurzame investering snel terug

Alor Elektriciteitswerken uit Maasmechelen levert en installeert diverse batterijsystemen met verschillende grootte en capaciteit in heel Vlaanderen. Dankzij onze uitgebreide expertise bieden wij gericht advies om uw keuze te vergemakkelijken. Kiest u voor een installatie door vakmensen zoals Alor Elektriciteitswerken, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een premie van de Vlaamse overheid. Naast de besparingen op uw energierekening, verdient u de investering vaak al binnen minder dan 10 jaar terug. Een duurzame keuze die het overwegen meer dan waard is.

Contacteer ons voor uw zonnepanelen

Heeft u nog vragen over onze diensten, zoals elektriciteitswerken, elektriciteit bii nieuwbouw, elektriciteit bii renovatielaadpalen of het plaatsen van thuisbatterijen voor zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen!

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van Belgiƫ.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.