Professionele installatie van laadpalen

Overweegt u de aanschaf van een elektrische wagen? Bij Alor Elektriciteitswerken bent u verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van laadpalen in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en de rest van Vlaanderen.

Een laadpaal aan uw huis, appartement of parking 

Met de stijgende populariteit van elektrische wagens is de installatie van een laadpaal essentieel. Alor Elektriciteitswerken voorziet laadpalen voor huizen, appartementen, parkeergarages en bedrijfsparkings. Onze elektricien uit Maasmechelen verzorgt ook alle bijbehorende elektrische installaties, waaronder de bekabeling van de elektriciteitskast, in heel Vlaanderen.

Stipte en correcte service

Alor Elektriciteitswerken in Maasmechelen beschikt over de kennis en expertise om de installatie van uw laadpalen succesvol te voltooien. Wij werken met hoogwaardige materialen, houden ons strikt aan afgesproken termijnen en dit alles tegen een betaalbare prijs. Met ons vakmanschap kunnen we uw project verzorgd, professioneel en klantgericht uitvoeren. In geval van schade aan uw laadpalen, staan wij paraat voor dringende herstellingswerken en reserveren we altijd ruimte in onze agenda.

Meer info over vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden voor elektriciteitswerken, elektriciteit bij nieuwbouw, elektriciteit bij renovatie, of het installeren van een thuisbatterij voor zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van Belgiƫ.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.