Een vlekkeloze vernieuwing van uw elektriciteit bij renovatie

Gaat u binnenkort verbouwen en bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw elektriciteitswerken bij renovatie in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en de rest van Vlaanderen? Maak kennis met Alor Elektriciteitswerken, uw betrokken en toegewijde elektricien.

Vakkundig vervangen van uw oude installatie

Heeft u een bestaande woning gekocht waarvan de elektrische installatie verouderd of niet in orde is? Alor Elektriciteitswerken staat paraat om deze te vernieuwen of vervangen. Wij leggen bekabeling, vernieuwen zekeringen, maken elektrische schema’s op en bereiden uw elektriciteitskast voor keuring voor. Ook voor kleinere klussen, zoals het plaatsen van stopcontacten, schakelaars, verlichting of reparaties aan uw elektriciteit, kunt u vertrouwen op onze technische expertise.

Voor elke vraag een constructieve oplossing

Alor Elektriciteitswerken in Maasmechelen, Limburg, beschikt over het materiaal en de expertise voor projecten van elke omvang in heel Vlaanderen. Wij streven naar hoogwaardige afwerking, betaalbare prijzen en stipte afspraken, wat door onze klanten sterk wordt gewaardeerd. Onze transparante communicatie stelt ons in staat constructieve oplossingen te bedenken voor elektriciteitswerken bij renovatie en nieuwbouw.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie over elektriciteitswerken, het plaatsen van laadpalen voor elektrische wagens, of een thuisbatterij voor zonnepanelen? Neem beslist contact met ons op.

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van België.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.