Elektriciteit bij nieuwbouw: tot in de puntjes geplaatst

Heeft u recentelijk een nieuwbouwproject gerealiseerd en zoekt u een gediplomeerde elektricien voor de elektriciteit bij nieuwbouw in Maasmechelen of elders in Vlaanderen? Vertrouw dan op de expertise van Alor Elektriciteitswerken.

Projecten van elke omvang

Bij Alor Elektriciteitswerken kunt u terecht voor projecten van elke omvang in Limburg en heel Vlaanderen. Wij nemen de volledige elektrische installatie van uw nieuwe woning, appartement of bedrijfsruimte voor onze rekening, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Voordat we beginnen met het plaatsen van elektriciteit bij nieuwbouw, komt onze zaakvoerder persoonlijk langs om het plan van aanpak te bespreken en de duur van de werkzaamheden vast te stellen. U kunt rekenen op een schitterend resultaat binnen het vooraf bepaalde budget en de gestelde deadline.

Jarenlange expertise garandeert topkwaliteit 

Naast nieuwbouwprojecten vernieuwt en vervangt Alor Elektriciteitswerken in Maasmechelen ook elektriciteitsinstallaties bij renovaties. Als uw installatie begint te sputteren, zorgen wij voor snelle en vakkundige herstellingen. Ons bedrijf onderscheidt zich door flexibiliteit, jarenlange ervaring en transparante communicatie. Of het nu gaat om algemene elektriciteitswerken, het plaatsen van laadpalen of het installeren van een thuisbatterij voor zonnepanelen, wij streven naar de meest efficiĆ«nte oplossing op maat van de klant. 

Wilt u zelf elektriciteitswerken uitvoeren? Bij Alor Elektriciteitswerken zorgen wij voor een zorgvuldige en kwalitatieve afhandeling van uw nieuwbouwproject. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van Belgiƫ.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.