Contact

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag gericht advies ontvangen? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen, airco-installatie, of andere projecten in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en heel Vlaanderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Alor Elektriciteitswerken.

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Tijdens dit bezoek leren we graag uw wensen kennen en toetsen we deze aan wat technisch haalbaar is. Op basis hiervan ontvangt u van ons een gedetailleerde en gratis offerte op maat van uw project.

Gaat u met ons in zee? Dan mag u rekenen op een vakkundige uitvoering van uw opdracht tot in de perfectie. Wij streven naar tevreden klanten en een succesvolle realisatie van al uw elektriciteitsprojecten.

Formulier

Hier niets invullen!

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van Belgiƫ.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.