Domotica: slimme automatisering voor uw woning

Ontdek de wereld van domotica met Alor Elektriciteitswerken. Wij bieden deskundige installatie en integratie van slimme automatiseringssystemen voor particulieren in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en heel Vlaanderen.

Automatisering op maat 

Of het nu gaat om verlichting, stopcontacten, video- en parlofonie, Niko Home Control of camerabeveiliging, wij zijn uw partner in geavanceerde domotica. Onze oplossingen passen zich aan uw behoeften aan en creëren een slimme en efficiënte woonomgeving.

NIKO HOME CONTROL: slimme besturingen 

Met Niko Home Control tillen we uw woning naar een hoger niveau van comfort en controle. Automatiseer en bedien verlichting, verwarming, rolluiken en meer, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke app. Wij zijn gecertificeerde experts in de installatie van Niko Home Control systemen.

Camerabeveiliging voor uw veiligheid 

Veiligheid staat voorop. Onze domotica-oplossingen omvatten ook geavanceerde camerabeveiligingssystemen om uw woning te beschermen. Houd altijd een oogje in het zeil, waar u ook bent, met onze slimme beveiligingsoplossingen.

Slimme energiebesparing 

Domotica stelt u in staat om energie-efficiëntie te optimaliseren. Regel de verlichting en temperatuur automatisch, en bespaar op energiekosten terwijl u bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. 

Contacteer ons

Of u nu geïnteresseerd bent in automatisering, verlichting, slimme besturingen of volledige domotica-integratie, wij staan klaar om u persoonlijk advies te geven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe domotica uw woongenot en veiligheid naar een hoger niveau kan tillen.

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van België.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.