Over ons

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van België. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met meer dan vijf jaar ervaring, gespecialiseerd in een breed scala aan elektriciteitswerken voor zowel particulieren als bedrijven.

Eén aanspreekpunt voor al uw elektriciteitsbehoeften

Bij Alor Elektriciteitswerken geniet u van een unieke service. Zaakvoerder Onur Köseoglu staat persoonlijk op elke werf in Limburg en Vlaams-Brabant, waardoor hij fungeert als het enige aanspreekpunt voor onze klanten. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de werken staat hij garant voor een vlotte communicatie en een nauwgezette opvolging.

Flexibiliteit en wendbaarheid

Onze zelfwerkende patroon investeert veel tijd en energie in het begrijpen van uw behoeften en is altijd bereikbaar voor vragen of deskundig advies. We passen ons gemakkelijk aan en streven ernaar om uw elektriciteitsprojecten soepel en efficiënt te realiseren.

Maatwerk en kwaliteit

Bij Alor Elektriciteitswerken streven we naar een hoogwaardige afwerking en tevreden klanten. Ons vakmanschap, gecombineerd met het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgt voor duurzame oplossingen die voldoen aan al uw elektriciteitsbehoeften.

Maak een afspraak

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van België.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.