Deskundige plaatsing van airco

Tijdens de zomer kan het in België behoorlijk warm worden. Voor een uitstekende airco-installatie in Maasmechelen, Maaseik, Genk, Hasselt, Houthalen, Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal, As en heel Vlaanderen, vertrouwt u op de expertise van Alor Elektriciteitswerken.

Altijd een aangename temperatuur

Onze vakman komt graag bij u langs om alles tot in detail te bespreken, naar uw wensen te luisteren en u deskundig advies te geven. U ontdekt meer over verschillende beschikbare systemen en de bijbehorende voor- en nadelen. 

De geïnstalleerde systemen zorgen ervoor dat uw huis altijd een aangename temperatuur heeft, zonder enige overlast. U stelt eenvoudig de gewenste temperatuur in, waarna de installatie de rest voor u regelt. Ideaal om verkoeling te vinden op warme zomerdagen.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u meer informatie over het plaatsen van airco door Alor Elektriciteitswerken in Maasmechelen en de rest van Vlaanderen? Neem dan direct contact op met onze vakman. Op verzoek ontvangt u een gratis offerte. Maak uw zomer comfortabel en aangenaam met een professioneel geïnstalleerde airco.

ALOR Elektriciteitswerken

Welkom bij Alor Elektriciteitswerken, uw betrouwbare partner voor elektrische installaties in Maasmechelen en de rest van België.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 10 95 73
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0758.366.487

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

Vlasstraat 45
3630 Maasmechelen

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.